=

Even voorstellen

Een vrolijk en hip nieuw foodconcept zonder dat je een keukenprins(es) hoeft te zijn. BloomBites vrolijkt en kleurt al je gerechten op en geeft een extra bite.

Het is gezellig om voor vrienden of familie te koken. En als je net een beetje extra wil doen, kan je met BloomBites in een handomdraai de prachtigste gerechten versieren/creeren. De speciale bloemen zijn voor uiteenlopende gerechten te gebruiken zowel als kleurrijk als smaakvol ingredient. Alle bloemblaadjes kan je zonder bereiding direct consumeren. Gewoon uit het bakje pakken en de bloemblaadjes direct over je gerecht verdelen. De oe's en ah's zullen over de tafel gaan als jij de gerechten opdient!

De eetbare bloemen in het foodconcept BloomBites zijn zorgvuldig en speciaal geselecteerd. Alleen de BloomBites bloemen zijn eetbaar. Door speciale teelttechnieken, uitgebalanceerde potgrond en het juiste plantmateriaal, zijn de bloemen eetbaar. Eet dus nooit een soortgelijke bloem op die niet is voorzien van het BloomBites merk. Bloemen zijn ook een bron van vitamines en mineralen. Elke dag een paar bloemen is heel goed voor je! Een gezonde en vrolijke aanvulling.